CECA ZA ĆERKINU ŽURKU DALA 20.000 EVRA Gala proslava 18. rođendana Anastasije Ražnatović

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ZA ĆERKINU ŽURKU DALA 20.000 EVRA Gala proslava 18. rođendana Anastasije Ražnatović

Folk diva nije štedela za organizaciju rođendanskog slavlja za ćerku Anastasiju, koji je zakazan za večeras.

Ćerka najveće muzičke zvezde Svetlane - Cece Ražnatović, Anastasija, večeras će u hotelu „Hajat” proslaviti svoj osamnaesti rođendan. Žurki će prisutvovati veliki broj prijatelja folk dive, kao i Anastasijini drugari.

- Ceca nije želela da se oko rođendana njene ćerke diže preterana medijska buka, ali je svesna da od toga nije mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pobegne. Njih dve su dugo razgovarale o tome kakvu žurku Anastasija hoće i ona je poželela da to bude u hotelu „Hajat”, gde je i njen brat proslavio svoj osamnaesti rođendan pre dve godine.

- Žurki će prisustvovati 300 zvanica, a samo za prostor i hranu koja će biti poslužena u ovom luksuznom hotelu, Ceca je izdvojila blizu 20.000 evra. Sala će biti ukrašena sa mnogo cvetnih aranžmana, a za dobar provod biće zadužene Cecine kolege Aleksandra Prijović, Dragi Domić i Saša Matić - kaže izvor „Blica”.

- Ceca je već pripremila desetominutni film o svojoj ćerki Anastasiji koji će biti prikazan tokom žurke, što će sasvim sigurno biti najemotivniji trenutak - otkriva izvor.

Svetlana Ražnatović će za ovu priliku obući haljinu dizajnerke Meline Džinović iz njene nove kolekcije koju je predstavila na Nedelji mode u Majamiju, dok Anastasija do poslednjeg trenutka nije znala kakvu će toaletu izabrati.

Ćerka pevala Ceci prateće vokale

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović punom parom radi na novom albumu koji će promovisati krajem juna, a kao specijalna gošća na novom albumu pojaviće se njena ćerka Anastasija.

- Bile smo u studiju, a ja sam morala da otpevam prateće vokale. Pitala sam Anastasiju da li želi da peva, i ona je pristala - rekla je Ceca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.