Muškarac poginuo u sudaru osam automobila

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac poginuo u sudaru osam automobila

- Muškarac čiji su inicijali A.S. iz Maglaja poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mjestu Žabljak u opštini Usora, na magistralnom putu Doboj - Teslić, potvrđeno je iz Ministarstva-unutrašnjih poslova /MUP/ Zeničko-dobojskog kantona.

U nesreći, koja se dogodila oko 1.00 čas, učestvovalo je osam vozila, a lakše je povrijeđen suvozač u automobilu "audi", hrvatske registracije, kojim je upravljao A.S, rekao je dežurni operativni kantonalnog MUP-a.

Do okončanja uviđaja saobraćaj na ovoj dionici puta bio je otežan, a pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena vožnja uslovima na putu, prenosi portal "Kliks".

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar osam automobila u Republici Srpskoj, poginuo muškarac

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Muškarac čiji su inicijali A.S. iz Maglaja poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Žabljak u opštini Usora, na magistralnom putu Doboj - Teslić, potvrđeno je iz Ministarstva-unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona...U nesreći, koja se dogodila oko 1.00 čas, učestvovalo je osam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.