Izvor: Bor030.net, 12.Feb.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna pobeda borskih rukometašica

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba “Bor – RTB” pobedile su u subotu ekipu “Železničar” iz Inđije rezultatom 27:19 (13:8) u utakmici 14. kola Super Rukometne lige Srbije za žene.

Igračice borske ekipe su pred oko 500 gladalaca na svom terenu došle do vrlo važne pobede u borbi za opstanak u najvišem državnom rangu.

Najefikasnija u redovima tima iz Bora bila je Bijana Milić sa šest golova, dok je Sara Stankovski postigla gol manje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<

Kod gošći se istakla Suzana Miličić koja je postigla 6 pogodaka.

ŽJRK “Bor RTB” ima pet pobeda i nalazi se na šestom mestu na tabeli sa 11 bodova.

Boranke u narodnom kolu gostuju četvrtoplasiranoj ekipi iz Jagodine koju su u prvom delu sezone savladale rezultatom 22:19.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.