Toplana: Snabdevanje grada toplotnom energijom bez većih problema

Izvor: Bor030.net, 02.Dec.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana: Snabdevanje grada toplotnom energijom bez većih problema

Obaveštenje JKP “Toplana Bor” o isporuci toplotne energije za 2. decembar 2014. godine.

Isporuka toplotne energije u gradu, odvija se bez većih problema, manji proboji na toplifikacionoj mreži, koji se u nekim delovima pojavljuju, u fazi su sanacije nakon čega se priključuju na kompletan toplifikacioni sistem.

Toplana uredno isporučuje toplotnu energiju, radnici toplifikacije su na terenu i otklanjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << nedostatke po prijavama korisnika. Kotlarnica Banjsko polje je u redovnom režimu rada, što znači bez zastoja, moguće intervencije se otklanjaju po prijavama korisnika.

Osim sanacije toplifikacione mreže, po potrebi, izvode se i radovi na dopunama mreže u toplotnim podstanicama kao i pojedinim delovima toplifikacionog sistema, saniraju se curenja u priključnim šahtama, radi se i na proveri vrelovodnih ventila u šahtama, demontaži, ispiranju i montaži izmenjivača u toplotnim podstanicama, popravkama cirkulacionih pumpi nakon curenja i njihova montaža, montaža prekidnih ventila kao i ozračnih slavina na registrima.

Deo aktivnosti obuhvata i rešavanje problema korisnika daljinskog grejanja koje se sastoji od poslova na zameni ventila, ozračnih slavina, curenja grejnih tela (radijatora), zameni vertikala, rešavanje problema curenja vodomera i isporuke tople potrošne vode kao i proveru kvaliteta grejanja po zahtevima korisnika.

Pojedinačne reklamacije korisnici mogu uputiti na br.tel. 426-398 (za korisnike koji su bez grejanja kao i prijava curenja vode iz instalacija).

Prilikom poziva potrebno je navesti:

S poštovanjem,

JKP Toplana Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.