Summer Wave Party na Borskom jezeru

Izvor: Bor030.net, 11.Avg.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Summer Wave Party na Borskom jezeru

Opština Bor, Centar za kulturu Opštine Bor, WAVE organizacija i ostale omladinske nevladine organizacije organizovaće 12. avgusta proslavu Međunarodnog dana mladih sa počektom u 20 časova na glavnoj plaži Borskog jezera. 

Za muziku i dobar provod biće zaduženi lokalni DJ-evi: Che, DJole i Jovial Joint. Na Borsko jezero može se doći redovnim autobuskim linijama koje polaze iz Bora u 10h, 13h, 15:15h, 18h i 20h. Organizatori su obezbedili i povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << sa jezera autobusima koji u 02:30h polaze sa glavne plaže. Cena karte za ovu vanrednu noćnu liniju iznosi 100 dinara.

Svi posetioci  moći će da uživaju u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih napitaka po promotivnoj ceni od samo 100 dinara, a organizatori poručuju svim posetiocima: “Obucite se ludo i ponesite sa sobom dobro raspoloženje!”

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.