RUKOMET: Savladan i Topličanin, sledi nepobedivi Junior

Izvor: Bor030.net, 07.Nov.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Savladan i Topličanin, sledi nepobedivi Junior

Borske rukometašice u gostima savladale ŽRK “Topličanin”.

Ženski juniorski rukometni klub “Bor RTB” ostvario je novu pobedu u okviru “Super B” lige Srbije, ovog puta porazivši ekipu ŽRK “Topličanin” iz Prokuplja. Rukometašice Bora su u dosadašnjem delu prvenstva pokazale želju za pobedom u svakoj odigranoj utakmici, a bodovi u gostima su i ovog puta bili očekivani.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u 20. minutu utakmice, borske rukometašice postavile su veliku razliku i preuzele kontolu nad utakmicom, tako da je protivnička ekipa u prvom delu meča uspela da postigne čitavih šest golova, dok je ekipa Bora postigla dupli broj pogodaka i prvo poluvreme završeno je rezultatom 12:6.

U drugom delu utakmice, ekipa Topličanina pokušala je da sustigne goste i smanji prednost, međutim, pobeda ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje. Rezultatom 20:15 završena je utakmica i ekipa Bora odnela je bodove u gostima.

Imali smo izvanrednu odbranu, što se može videti i po broju primljenih golova, naročito u prvom poluvremenu. Od samog početka bilo je jasno da ćemo pobediti. Jedan od glavnih razloga za mali broj golova je i veoma hladna hala, ali i veći broj tehničkih grešaka, rekao je Zoran Barbulović, trener ŽJRK “Bor RTB”.

Barbulović je napomenuo da nas naredne nedelje čeka derbi prvenstva. Borske rukometašice će pokušati da načine podvig i eliminišu favorizovane Juniorke, koje su bez ijednog izgubljenog meča. Iz kluba su poručili i da se nadaju da će rukometašice Bora uz domaću publiku lakše stići do pobede.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.