Bor: Pritvor od 30 dana nasilniku, tukao suprugu

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Pritvor od 30 dana nasilniku, tukao suprugu

Pripadnici MUP-a u Boru uhapsili su I.S. (37), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i njemu je sudija za predhodni postupak odredio pritvor od 30 dana. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, supruga osumnjičenog je u ranim jutarnjim satima primljena u borsku bolnicu sa vidnim povredama glave i tela. Policijski službenici su, u prisustvu zamenika javnog tužioca, izvršili uviđaj u domaćinstvu I.S, i na osnovu rezultata, podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je I.S. rukama naneo povrede supruzi.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PORODIČNO NASILJE U BORU Prebio suprugu do kome a ona tvrdila da je pala niz stepenice #zastitimozene

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 12:45

Borska policija uhapsila je svog sugrađanina I.S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Supruga I.S. koja je u ovdašnju bolnicu primljena u subotu sat vremena nakon pomoći sa vidljivim povredama u predelu glave i tela je tvrdila da je povrede zadobila prilikom pada niz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.