Bez vode sva gradska i prigradska naselja osim Bolničkog naselja

Izvor: Bor030.net, 05.Dec.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode sva gradska i prigradska naselja osim Bolničkog naselja

Potrošači u svim gradskim i prigradskim naseljima, osim u Bolničkom naselju danas su bez vode.  Restrikcije su uvedene zbog velikih preoblema sa snabdevanjem električnom energijom.

I dalje su suve česme žitelja MZ “Napredak” (Bor 2), naselja GHI, MZ “Metalurg”, Novog gradskog centra, MZ “Sloga”. Vodu nemaju ni žitelji ulica Zeleni bulevar, Moše Pijade, Nikole Pašića, pogoni RTB-a, zatim meštani sela Slatina i Brestovac, nasea Savača i u Brestovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << banje.

Goran Topalović, direktor borskog Vodovoda izjavio je da je agregat iz Javnog preduzeća “Štampa, radio i film” na putu ka svom odredištu, ka izvorištu Mrljiš kod Boljevca, kako bi se osposobila bar polovina kapaciteta vodosistema “Bogovina” prema Boru.

Ukoliko sve bude funkcionisalo, očekuje se da će potrošači između 17 i 18 časova dobiti vodu.

Ekipe borske Elektrodistribucije još uvek rade na otklanjanju kvara na dalekovodu prema selu Zlot, kao i prema Boljevcu i ulažu maksimalne napore da uspostave redovno snabdevanje električnom energijom.

Prema informacijama koje smo dobili pre nekoliko trenutaka Boljevac je dobio struju i uskoro se očekuje normalizacija u snabdevanju vodom i grejanjem.

Nadležni će blagovremeno obaveštavati građane o razvoju situacije na terenu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.