(VIDEO) OPASNO ILI LEPO? Kako se mazi vučica iz beogradskog zoološkog vrta sa posetiocima

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OPASNO ILI LEPO? Kako se mazi vučica iz beogradskog zoološkog vrta sa posetiocima

Iako deluje umiljato, savetujemo vam, baš kao i ljudi iz Vrta dobre nade, da ne pokušavate ovo. Danas se na Jutjubu pojavio video na kom se vidi kako kroz rešetke kaveza posetilac mazi umiljatu vučicu.

Prema snimku koji nosi jučerašnji datum, vidi se da je video nov.

Video je simpatičan, ali ipak moramo da se upitamo da li je bezbedno to raditi? Iz beogradskog vrta bi sigurno savetovali da slične stvari ne pokušavate jer ograda postoji sa velikim razlogom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Prisetimo se samo nemilih scena iz prošle godine kada je dvogodišnju devojčicu napao vuk koga je volonterka šetala na povocu. Vuk star devet meseci ju je ujeo za leđa, a devojčica je posle zadržavanja od nekoliko dana u Dečjoj klinici u Tiršovoj puštena kući.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.