Tokom noći u saobraćajkama povređeno sedam osoba

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći u saobraćajkama povređeno sedam osoba

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnim nesrećama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio na Bulevaru kralja Aleksandra oko 20.30 sati povređeno je pet osoba.

Ženska osoba (36) koja je bila na mestu suvozača, dečak (10) i žena (32) koja je bila putnik u jednom automobilu zadobili su lakše povrede vrata.

Vozač drugog vozila (55) i žena (42) na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suvozača zadobili su lakše povrede glave i vrata.

Svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu, na Pupinovom mostu, povređene su dve ženske osobe od 18 godina.

One su zbog lakših povreda vrata prevezene u Urgentni centar.

Oko 20 sati došlo je do saobraćajne nesreće u Ulici Dimitrija Tucovća, ali nema povređenih.

Tokom noći Hitna pomoć je obavila 124 intervencije, a najčešće su se javljali hronični bolesnici, od kojih su najviše tegoba imali asmatičari.

Macura je kazala da je tokom noći hitna služba često intervenisala i zbog alkoholisanih osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TEŠKA NOĆ Petoro povređenih u nezgodi u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2015

Portparol Hitne pomoći Nada Macura izjavila je danas Tanjugu da su dve lekarske ekipe intervenisale u petak uveče zbog saobraćajne nezgode u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 303, u kojoj je povređeno pet osoba, među kojima jedan desetogodišnjak...Dečak od oko deset godina zadobio je tupu povredu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.