TRAGEDIJA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa komunalcima!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa komunalcima!

U blizini Vidikovačke pijace danas oko 13.30 sati, nakon kraće rasprave sa pripadnicima Komunalne policije, jedan muškarac je preminuo.

Prema saznanjima beogradskih medija, pripadnici Komunalne policije su legitimisali nelegalne prodavce lubenica.

- Prodavac je uredno mesečno plaćao svoju tezgu na pijaci. Rasprava je nastala jer mu je sa strane virilo malo robe - rekao je jedan od očevidaca.

Nakon rasprave, pripadnici Komunalne policije su otišli, a muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je preminuo.

Nakon ovog nemilog događaja, komunalna policija Grada Beograda izrazila je danas žaljenje zbog nesrećnog slučaja koji se dogodio na Vidikovačkoj pijaci, a prilikom, kako je saopštila, obavljanja redovnog posla u kontroli komunalnog reda. U saopštenju se navodi da je "tom prilikom jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno".

Prethodno su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju MUPA Republike Srbije, jer je pomenuto lice odbilo da se legitimiše, navodi se u saopštenju.

Komunalna policija tvrdi da u svom postupanju nije prekoračila mere iz svoje nadležnosti, izražava duboko žalenje zbog nesrećnog slučaja i upućuje saučešće porodici nastradalog čoveka.

Na lice mesta odmah je stigla patrola MUP, kao i ekipa Hitne pomoći, ali čoveku nije bilo pomoći.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Komunalci ga legitimisali, čovek preminuo

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Beograd -- Jedan nelegalni prodavac na Vidikovačkoj pijaci preminuo je kada su pripadnici komunalne policije pokušali da ga legitimišu...Komunalna policija Beograda izrazila je žaljenje zbog toga..."Tom prilikom je jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.