Požar u zgradi Beko u Knez Mihailovoj ulici

Izvor: S media, 13.Jul.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj ulici

Manji požar izbio je jutros oko 8.30 časova u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. U požaru nije bilo povređenih.

U zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj izbio je manji požar jutros oko 8.30 časova. U požaru nije bilo povređenih.

Komandir vatrogasnog bataljona Zvezdara Haki Čujandži izjavio je Tanjugu da tom prilikom nije pričinjena veća materijalna šteta.

Požari prete celoj Srbiji

Ne palite vatru u prirodi!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Rafinerija u Sisku u požaru!

Prema njegovim rečima, razlog požara, koji je prouzrokovao dim, koji je blagovremeno otkriven i ugašen, su problemi u vezi sa agregatom.

Na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila sa 12 do 13 vatrogasaca, rečeno je Tanjugu u vatrogasno-spasilačkoj brigadi Beograd.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manji požar u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj ulici

Izvor: Blic, 13.Jul.2011

Manji požar izbio je jutros oko 8.30 sati u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu u kome nije bilo povređenih...Komandir vatrogasnog bataljona Zvezdara Haki Čujandži izjavio je da tom prilikom nije pričinjena veća materijalna šteta...Prema njegovim rečima, razlog požara, koji je prouzrokovao...

Nastavak na Blic...

Požar u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj

Izvor: Mondo, 13.Jul.2011

Manji požar izbio je jutros oko 8.30 časova u zgradi "Beko" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu u kome nije bilo povređenih.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.