Povređene tri osobe u akciji hapšenja pljačkaša banke

Izvor: Studio B, 19.Nov.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređene tri osobe u akciji hapšenja pljačkaša banke

Policajac, pljačkaš i slučajni prolaznik povredjeni su u akciji hapšenja posle pljačke banke Inteza u naselju Braće Jerković. Pljačkaši su uhapšeni, ukradeni novac je oduzet.

Pljačka se dogodila jutros oko pola 10 u Ulici Braće Jerkovića.

Patrola policije stigla je pljačkaše u ulici Radovana Simića Cige u naselju Medaković, koji su tada ranili jednog policajca, a jedan metak je okrznuo i prolaznika. Policajac je ranjen u predelu desnog ramena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i gornje vilice. Svi povredjeni prebačeni su u Urgentni centar i njihovo stanje je, kako saznajemo, stabilno.

Pljačkaši koji su bežali automobilom marke "golf" su uhapšeni. Policija je pronašla oružje kojim je izvršena pljačka i oduzela opljačkani novac.

Pohvala policajcima na uspešno izvedenoj akciji

Policijski sindikat Srbije (PSS) pohvalio je školske policajce Dejana Zastavinkovića i Juliju Vukadinović koji su uhvatili dva razbojnika u tom pokušaju pljačke.

"PSS želi da pohvali hrabrost i požrtvovanost dvoje školskih policajaca. Kolega Zastavniković je videvši pljačkaše banke kako beže, ušao u svoj privatni automobil, jurio ih, naleteo na vozilo kojim su bežali i u razmeni vatre ranjen, ali je sa koleginicom uspeo da savlada razbojnike i uhapsi ih", kaže se u saopštenju.

Predsednik PSS-a Veljko Mijailović požaleo je puno sreće u oporavku ranjenom kolegi i poručio da će mu taj sindikat pružiti punu pomoć i ocenio da policajci povređeni na dužnosti zaslužuju najviša priznanja i pomoć države.
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačka banke: Ranjeni policajac, pljačkaš i slučajni prolaznik

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2010

Priikom okršaja pljačkaša banke u naselju Braće Jerković i policije ranjeni su jadan pljačkaš, policajac i slučajni prolaznik. Lopovi su na kraju uhapšeni, a kod sebe su imali i ukradeni novac...Posle pljačke banke "Inteza" u naselju Braće Jerković, jutros u 9 i 20 časova, došlo je do razmene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Troje ranjenih

Izvor: Danas, 19.Nov.2010

Policajac, pljačkaš i jedan prolaznik ranjeni su juče u pucnjavi koja je usledila nakon pljačke Banke Inteze u naselju Braće Jerković. Policija je uhapsila pljačkaše i u njihovom vozilu pronašla oružje kojim je izvršena pljačka i oteti novac.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.