Lokalizovan požar na Trgu Republike

Izvor: Blic, 30.Jan.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na Trgu Republike

Lokalizovan je požar koji je izbio u zgradi u Makedonskoj 10, na Trgu Republike i povređenih nema. Požar je izbio na trećem spratu zgrade, u kojoj se nalazi i Dunav osiguranje, oko 16.20 sati. Vatrogasci su stigli sa šest vozila

Požar je lokalizovan i nema povređenih, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Marković.

Marković je rekao da su gorele dve kancelarije površine 30 metara kvadratnih i da je intervenisalo sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vatrogasnih voziila i 29 vatrogasaca.

Gadan pozar u centru bgd pic.twitter.com/xSivPJjgF8

— Ich liebe dich (@ivanagrbic) January 30, 2014

- Požar je lokalizovan. Nema povređenih, evakuisana je jedna žena.U toku je odimljavanje- provetravanje prostorija - rekao je Marković.

Na licu mesta je i jedna ekipa Hitne pomoći.

- Jedna žena se nagutala dima, ali nije tražila lekarsku pomoć - kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Zgrada je evakuisana, a saobraćaj u ovom delu grada zaustavljen. U zgradi u kojoj je izbio požar nalazi se više poslovnih subjekata među kojima je Dunav osiguranje i Pireus banka..

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Makedonskoj lokalizovan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2014

Požar koji je danas izbio u poslovnoj zgradi u Makedonskoj 10, na Trgu Republike lokalizovan je i nema povređenih, rekao je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U požaru na Trgu Republike izgorele dve kancelarije u zgradi Dunav osiguranja

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

Lokalizovan je požar koji je izbio u zgradi u Makedonskoj 10, na Trgu Republike i povređenih nema. Požar je oko 16.20 sati izbio na trećem spratu zgrade, u kojoj se nalazi i Dunav osiguranje. Vatrogasci su stigli sa šest vozila Foto/Danijel Farkaš..Požar je lokalizovan i nema povređenih, rekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.