Beograđani strepe od zaraze: U dvorištu na Konjarniku leš konja leži već sedan dana

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani strepe od zaraze: U dvorištu na Konjarniku leš konja leži već sedan dana

Uginuli konj porodice Kocić na Konjarniku izazvao je strah kod stanovnika ove beogradske opštine.

Naime, leš životinje je prošle sedmice pronašao komšija Kocića Milan Maričić zatrpanog u svojoj nezavršenoj kući, posle čega su ga Kocići prebacili na svoje imanje, i dalje je u dvorištu prekriven balegom.

Maričić priča da ga je o pronađenom lešu obavestio sin Aleksandar koji je otišao da obiđe plac.

"U prizemlju neizgrađenog objekta zatekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je koze, ovce, magarce, svinje i konje, životinje komšije Radivoja Kocića, koji godinama uzurpira našu imovinu i našu građevinu koristi kao štalu", uznemireno je ispričao Maričić.

"Iz gomile balege kojom je gotovo potpuno zatrpano celo prizemlje, uočio je konjsko kopito kako viri. Došao sam i uverio se da je u mojoj kući zatrpana lešina. Pozvao sam majku komšije Kocića i ona mi je potvrdila da su oni zatrpali uginulog konja, te da će ga njen sin ubrzo ukloniti."

I dok ostale domaće životinje - ovce, koze, svinje, slobodno šetaju i jedu ostatke strvine, nijedna inspekcija, ni sanitarna, veterinarska, niti komunalna nije izašla na teren.

Maričić, ali i stanari Konjarnika u blizini okretnice gradske linije 31, nadaju se da do zaraze neće doći, i da će se ipak neko od nadležnih udostojiti da izađe na teren i konačno trajno reši ovaj višegodišnji problem.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.