BEOGRAĐANI U NOVU GODINU UZ VATROMET I BAJAGU

Izvor: Kurir, 10.Dec.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANI U NOVU GODINU UZ VATROMET I BAJAGU

BEOGRAD- Beograđani će Novu 2011. godinu dočekati uz vatromet i koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gde će nastupiti Bajaga i instruktori, Partibrejkersi, Kiki Lesendrić i Piloti i drugi, saopštili su danas organizatori.

Direktor Belefa, izvršnog producenta koncerta, Vladan Cerović rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini grada da će na dočeku, čiji je slogan Pozovi Beograd 011, nastupiti isključivo rokeri, jer je rokenrol ono što treba da predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beograd.

Novogodišnji program ispred skupštine počinje 31. decembra od 20.00 uz bivšeg člana Idola" Vladu Divljana i njegov prateći sastav Nevladinu organizaciju, od 21.30 svira Kiki Lesendrić sa svojim Pilotima, dok će Bajaga i instruktori nastupiti od 23.00 do 1.00 iza ponoći.

Kako je najavljeno u ponoć Beograđane očekuje veličanstveni vatromet, a voditeljka programa lice televizije Studio B Ivon Jafali će zaplesati ponoćni valcer sa Momčilom Bajagićem-Bajagom.

- Što se tiče valcera, to sam sad saznao. Ja ću da igram sa voditeljkom okej, nema problema, ali nisam baš nešto stručnjak za valcer. Ima dovoljno vremena da navežbamo, rekao je zatečeni Bajagić.

Prema njegovim rečima, Bajaga i instruktori sviraće najveće hitove iz svih perioda preko 25 godina duge karijere, a doček će im biti posebno zanimljiv pošto nikad ranije nisu nastupali ispred Doma Narodne skupštine.

Lepo je da uspešnu godinu završimo kod kuće. Svirao sam u Beogradu po lepom vremenu i po velikoj zimi, i uvek je bilo ljudi. Mi smo spremni za sve uslove, rekao je Bajagić.

U nastavku novogodišnjeg koncerta nastupaju "Partibrejkers" od 1.00, a potom izlaze pred publiku mladi sastavi Zemlja gruva od 2.30 i Svi na pod od 3.15.

Direktor gradske televizije Studio B Aleksandar Timofejev je najavio da će se njegova kuća potruditi da gotovo u celini direktno prenese program ispred Doma narodne skupštine.

Vd direktora Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov je najavio da će, uz sponzorstvo banke Rajfajzen, 1. januara od podneva u Svetogorskoj ulici biti otvorena tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca čiji je slogan Grad se gradi srcem, Beograd-Kraljevu.

Kao i svake godine u Ulici otvorenog srca Beograđani će moći da vide izložbe ručnih radova, animatore, akrobate, glumce i muzičare, dok će humanitarnom kupovinom žutih šlemova dati sredstva za pomoć zemljotresom pogođenom Kraljevu.

Direktor marketinga pozorišta Dadov Veljko Jovanović najavio je da će uz pomoć Telekoma Srbija od 20. decembra organizovati na Trgu Nikole Pašića Beogradsku ledenu scenu, odnosno tradicionalno klizalište koje će biti malo šarenije nego do sada, sa tribinama i programom koji će u mesec dana biti popunjen svaki dan.

Član gradskog veća Darijan Mihajlović rekao je da će doček Nove godine koštati budžet Beograda oko 18 miliona dinara, dok 12 miliona daju sponzori, među kojima su Naftna industrija Srbije, Telekom Srbija, Evropsport i drugi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rokenrol za doček 2011. na platou ispred skupštine

Izvor: Svet, 10.Dec.2010

Beograđani će Novu 2011. godinu dočekati uz vatromet i koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gde će nastupiti "Bajaga i instruktori", "Partibrejkersi", Kiki Lesendrić i "Piloti" i drugi, saopštili su danas organizatori.

Nastavak na Svet...

Beograđani u Novu godinu uz vatromet i Bajagu

Izvor: Glas javnosti, 11.Dec.2010, 07:02

BEOGRAD- Beograđani će Novu 2011. godinu dočekati uz vatromet i koncert na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, gde će nastupiti Bajaga i instruktori, Partibrejkersi, Kiki Lesendrić i Piloti i drugi, saopštili su danas organizatori...Direktor Belefa, izvršnog producenta koncerta, Vladan...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.