Povređeni srpski reprezentativci u snoubordu van životne opasnosti

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni srpski reprezentativci u snoubordu van životne opasnosti

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 8.30 sati dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice, povređene su tri osobe.

Kako saznaje "Blic", teže su povređeni Hana P. (48), Filip F. (31), a lakše Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu.

Navodi se da se nesreća dogodila kada je kombi marke "reno", u kome su se nalazili povređeni, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Skijaški savez Srbije objavio je saopštenje u kome se navodi da se naši reprezentativci u snoubordu, Hana Piščević, Jelena Ignjatov i Filip Filipović posle teške saobraćajne nesreće koju su imali danas na putu sa letnjih priprema, nalaze se van životne opasnosti.

Ostalo troje naših sportista prošlo je bez povreda, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.