Veliko interesovanje za Apple Watch

Izvor: ITsvet.com, 03.Maj.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za Apple Watch

Nosivi uređaji još uvek nisu zabeležili veliku popularnost, budući da je samo jedan od deset ispitanika u okviru nedavnog ispitivanja naveo da poseduje pametni sat. Međutim, pretpostavka je da će Apple Watch pametni sat u potpunosti izmeniti ovu situaciju, što su pokazali i rezultati ovog istraživanja. Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 15.900 odraslih osoba na teritoriji SAD i Velike Britanije, a jedan od četiri ispitanika je izrazio zainteresovanost za Apple-ov novi nosivi uređaj koji se u prodaji pojavio u petak protekle nedelje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Izrada Apple Watch-a košta $81.20

Izvor: ITsvet.com, 04.Maj.2015, 15:01

Materijal za izradu Apple Watch pametnog sata košta nešto više od $80, što nikako nije loše za uređaj koji se u maloprodaji može kupiti za $350, u najjeftinijoj verziji. Istraživačka firma IHS procenila je da Apple Watch Sport 38mm pametni sat zapravo košta $81.20, budući da troškovi izrade...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.