Apple priprema konkurenciju Snapchatu

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple priprema konkurenciju Snapchatu

Osim Facebooka i Instagrama, Snapchat je jedna od popularnijih društvenih mreža za razmenu i objavljivanje fotografija i video-snimaka, a kompanija Apple sprema konkurenta upravo ovoj aplikaciji.

Apple je počeo da razvija aplikaciju za deljenje video-snimaka koja omogućava snimanje videa, korišćenje filtera i crtanje.

Kompanija iz Cupertina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne namerava da napravi sopstvenu društvenu mrežu, nego aplikaciju koja će omogućiti deljenje sadržaja na već postojeće društvene mreže poput Facebooka i Twittera.

Aplikacija će biti dostupna samo korisnicima iPhone i iPad uređaja, iako bi korisnici mogli da požele da komuniciraju s prijateljima koji koriste uređaje s Androidom.

Iako će Apple predstaviti iOS 10 uz iPhone 7 u rseptembru, nova aplikacija neće se pojaviti do sledeće godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.