Apple iCar koristiće tehnologiju BMW-a i3?

Izvor: Economy.rs, 01.Avg.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple iCar koristiće tehnologiju BMW-a i3?

Kako prenosi nemački Manager-Magazin, Apple bi mogao da koristi tehnologiju koja pokreće BMW i3 u okviru svog projekta električnog automobila budućnosti o kojem se ponovo toliko govori, iCar-a.

Konkretno, Apple navodno razmatra korišćenje ojačane strukture od ugljenične plastike, kao i dodatne know-how tehnologije koje je bavarski proizvođač uspešno implementirao u okviru svog malog električnog automobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << Iako se navodi da su pregovori dve kompanije prekinuti, nezvanično Apple i BMW pregovaraju o nekoj vrsti razmene tehnologija.

Kako je nastao BMW i3 [VIDEO]

Analitičari su i dalje zvanično skeptični u pogledu 'uplitanja' Apple-a u automobilsku industriju, s obzirom da je ona industrija sa niskim profitnim marginama dok je Apple navikao na priličan profit od svojih proizvoda. S druge strane, poznato je koliko je preminuli Stiv Džobs želeo da napravi 'svoj' automobil.

Povrh svega, Apple želi da iskoristi snagu svog brenda u okviru koga se bukvalno može prodati SVE, i to sve dok ispunjava određene standarde kvaliteta, uz uslov da se uklapaju sa ostatkom svojih proizvoda. (Economy.rs, 1. avgust 2015.)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.