Sreten Vilotić: Ostajemo u vrhu, tu nam je i mesto

Izvor: 025info.rs, 27.Jan.2015, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreten Vilotić: Ostajemo u vrhu, tu nam je i mesto

OFK Mladost iz Apatina počeo je pripreme za nastavak sezone. Nakon 15 odigranih kola "crveni đavoli" se nalaze na visokom 5. mestu Bačke lige, sa istim brojem bodava kao i četvrtoplasirani Srbobran. Nakon nešto lošijeg starta sezone, Mladost je konsolidovala redove, igrala dobro i malo je falilo da bodovni saldo bude još veći.

O planu i programu priprema pred nastavak sezone razgovarali smo sa Sretenom Vilotićem, trenerom OFK Mladost.

"Prozivka je >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << obavljena na stadionu kraj Dunava, nedostajali su samo Basarić i Lukić, naravno iz opravdanih razloga. Na početku priprema radićemo tri dana zaredom, četvrti će biti slobodan, dok ćemo videti kakav će ritam biti u nastavku. Do početka prvenstva ostalo je više od mesec i po dana, a u tom periodu ćemo odigrati 8 kontrolnih utakmica, dok će takozvana "generalka" biti protiv ekipe ČSK iz Čelareva 8. marta." - rekao je Sreten Vilotić.

O igračkom kadru...

"Kao što sam napomenuo, kostur ekipe je sačuvan, samo su Knežević i Milkić slobodni u izboru nove sredine. Postoje dvojica fudbalera koji su meni interesantni, ne bih trenutno o imenima, ali se iskreno nadam njihovom dolasku jer poseduju kvalitet za Mladost." - ostao je zagonetan popularni Jele.

Trener apatinskog tima je istakao da će šansu dobiti svi i da je cilj kluba u narednom periodu afirmacija domaćih mladih igrača. Vilotić je otkrio i imena protivnika u pripremnim utakmicama.

"Prvi meč ćemo odigrati protiv Bobote ili Bačkog Jarka, o tome ćete biti svakako obavešteni. Ostali protivnici su Senta, Metalac Osijek, Radnički Sombor i kao što sam već rekao ekipa Čelareva."

Na kraju, Vilotić je rekao da su ambicije kluba da se zadrže u gornjem delu tabele i najavio žestok rad i veliku borbu i u prolećnim mečevima.

"Probaćemo da se održimo u vrhu, nismo ni pred početak imali neki poseban imperativ, ali svesni smo koliko možemo, i siguran sam da Mladost zaslužuje trenutnu poziciju na tabeli. Svi momci koji čine ovaj tim daće 100% svojih mogućnosti i iz toga će sigurno proisteći dobar rezultat." - završio je razgovor za 025info trener Mladosti, Sreten Vilotić.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.