Izvor: Mikro - PC World, 13.Mar.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaksija S2 dobija Android 4.0

Samsung je u utorak saopštio da je upravo počeo da nadograđuje operativni sistem svog pametnog telefona Galaxy S II na Android 4.0 (tzv. Sladoledni sendvič). Nadogradnju će najpre dobiti korisnici u Poljskoj, Mađarskoj i Švedskoj, a potom će postepeno obuhvatati i druga tržišta. Kompanija objavljuje da istu nadogradnju sprema i za telefone Galaxy Note, Galaxy S II LTE i Galaxy R, kao i za tabli...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Mikro - PC World...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung nadograđuje Galaxy S 2 na Android 4.0

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2012

Kompanija Samsung Electronics saopštila je u utorak da je počela sa nadogradnjom svog Galaxy S II pametnog telefona na Android 4.0 poznat i kao Ice Cream Sandwich.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.