Željko Joksimović više neće da sudi u X faktoru

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović više neće da sudi u X faktoru

Kantautor odustao od druge sezone muzičkog šoua, koji će početi s emitovanjem u martu 2015. godine

Druga sezona „X faktora“ kreće u martu sledeće godine, ali u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.

Produkcijska kuća MBK, koja je radila popularni format za Balkan, raspala se i posao će preuzeti neko drugi. Kako Kurir saznaje, pojedini radnici angažovani na projektu su nezadovoljni, kao i većina takmičara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Učesnici su nezadovoljni jer nisu ispunjena mnoga obećanja. Jedino je pobednik Daniel Kajmakoski uspeo da nađe izdavača, a u međuvremenu se raspala grupa Doktori, a nove pesme još čekaju Aleksa Perović i Lukijan Ivanović - kaže za Kurir izvor blizak produkciji.

Deo naših saznanja potvrdili su nam Kristina Kovač i Kiki Lesendrić, ali o učešću u novoj sezoni kažu da je suviše rano da govore, dok je Željko Joksimović novim takmičarima i članovima žirija poželeo mnogo sreće i tako potvrdio da više neće suditi u „X faktoru“.

- Honorar, tempo isplate, kao i ceo ugovor spadaju u domen poslovne tajne. Verujem da će se i druga ugovorna strana profesionalno odnositi prema tome, kao što sam i ja profesionalno obavio svoj posao. Učesnicima, potencijalnom žiriju u nekoj od sledećih sezona želim mnogo sreće i uspeha - kaže Željko Joksimović.

Emina Jahović, koja je trenutno na odmoru, ostala je nedostupna za komentar do zaključenja broja.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi X Faktor bez Željka Joksimovića

Izvor: Mondo, 02.Avg.2014

Kantautor odustao od druge sezone muzičkog šoua, koja počinje u martu 2015. godine..Kantautor odustao od druge sezone muzičkog šoua, koja počinje u martu 2015. godine.."Učesnicima, potencijalnom žiriju u nekoj od sledećih sezona želim mnogo sreće i uspeha", rekao je Željko Joksimović, piše...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.