Ogromno interesovanje za koncert Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromno interesovanje za koncert Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog

Zbog izuzetno velikog interesovanja za koncert koji će 31.oktobra u 20h održati Željko Joksimović i Tony Cetinski u dvorani Spens u Novom Sadu, pušten je dodatni kontigent ulaznica.

Željko Joksimović, Toni Cetinski, foto: promo

Od danas se mogu kupiti ulaznice za istočnu tribinu po ceni od 2000 dinara na svim prodajnim mestima Eventima,Gigstixa i na blagajni hale Spens u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Sadu.

 Nakon  rasprodatih koncerata širom regiona  Željko Joksimović i Tony Cetinski su odlučili da ujedine snage,pa  će publika u Novom Sadu dobiti priliku da uživa u njihovoj muzici na zajedničkom nastupu koji će ova dva izuzetna  pevača održati 31.oktobra u novosadskoj hali Spens .

- Tony i ja se znamo dugo godina, a nekako je ova poslednja bila puna dešavanja u kojima smo dosta vremena provodili zajedno, kao što je snimanje X faktora  u Budvi u kojem mi je zaista pomogao da kvalitetno procenim ko su kandidati za najviši plasman. Iz takvih druženja je izrasla i želja za duetom, koji smo nedavno i završili. Poptuno je prirodno da i zasviramo zajedno i drago mi je da će Novi Sad prvi imati priliku da vidi i oseti tu našu sinergiju - rekao je Željko, a raspoloženi Toni je dodao:

- Veselim se druženju sa vjernom publikom u Novom Sadu na zajedničkom  koncertu  sa kolegom Željkom Joksimovićem.Nadam se da cemo ispuniti očekivanja fanova i priuštiti im večer puno dobre zabave i plesa uz stare hitove ali publika će ovaj puta imati priliku uživo čuti i novi singl  Žena nad ženama. Vidimo se! -

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.