Ode Lalat!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Lalat!

Iako Borac sjajno stoji na tabeli Superlige posle 12 odigranih kola, trener Nenad Lalatović je bio prinuđen da podnese ostavku na mesto šefa struke!

Nenad Lalatović nije više trener čačanskog Borca, koji je u sve težoj situaciji, iako tabela pokazuje znatno drugačiju sliku.

Razlog za ovakvu odluku mladog stručnjaka jeste štrajk fudbalera i brojna dugovanja prema njima, koja klub i dalje ne uspeva da izmiri.

Svce je kulminiralo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iz uprave fudbalerima Borca stigla ponuda da za početak svima bude isplaćeno po 150 evra, što su oni kategorički odbili i ostali pri svojim zahtevima.

S obzirom da igrače nije uspeo da vrati treninzima i što, pre svega, razume njihovu situaciju, sada već bivši trener Borca Nenad Lalatović je odlučio da se povuče i podnese neopozivu ostavku.

Donekle srećna okolnost po Čačane je što se sve dešava u vreme prvenstvene pauze, ali s obzirom da rešenja nema ni na vidiku, veliko je pitanje u kakvom će sastavu Borac nastaviti tekuću sezonu.

Podsetimo, posle 12 odigranih kola, Čačani su na trećem mestu, iza Crvene zvezde i Javora, a ispred Partizana i Vojvodine...
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.