ISKLJUČILI MAŠINE Još jedan štrajk upozorenja u „Simpu“

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKLJUČILI MAŠINE Još jedan štrajk upozorenja u „Simpu“

Zaposleni u Fabrici nameštaja vranjske kompanije „Simpo“ danas od sedam do devet sati nisu uključili mašine zbog kašnjenja u isplati zarada.

Proizvođači nameštaja su organizovali štrajk upozorenja 27. marta kada su oko 14 sati isključili mašine jer nisu bili zadovoljni obećanjem rukovodstva „Simpa“ da prvi deo februarske plate ne mogu da dobiju do 10. aprila.

Kada su u ponedeljak ponovili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štrajk upozorenja, generalni direktor „Simpa“ Slađan Disić i izvršni direktor prozivodnje Dragan Mihajlović obećali su pobunjenim i nezadovoljnim radnicima da će prvi deo februarske plate da dobiju najkasnije do 3. aprila.

Ogorčeni radnici „Simpa“ kažu da će da radikalizuju štrajk ukoliko menadžment ne ispuni obećanje i uplati prvi deo plate za februar. “Simpo” zaposlenima duguje osam plata iz prošle godine.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.