Izvor: Blic, 16.Maj.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk glađu - NEĆE MOĆI Profesore ispred Ministarstva prosvete legitimisao KOMUNALNI POLICAJAC (VIDEO)

Štrajk glađu, čini se, mogao bi da košta profesora iz Niša koji već nekoliko dana provodi u šatoru ispred zgrade Ministarstva prosvete, jer ga je juče posetio komunalni policajac.

Kom. policija u akciji:Maltretiramo prof.istorije

Stavio je sator ispred zgrade ministarstva prosvete.Strajkujes gladju?Nece moci

Daj LK. pic.twitter.com/jKKCBNGC4W

Na snimku podeljenom na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežama, čoveka je legitimisao službenik, tražeći mu ličnu kartu i podatke, što je profesor i bez pogovora učinio.

Ispada da bi ovaj vid protesta mogao da se računa kao komunalni prekršaj, iako profesor, zajedno sa još nekoliko kolega u istoj situaciji, želi da se vrati na posao, pošto je na sudu dokazao da je nelegitimno izgubio posao i licencu za rad, koju je okončanjem suđenja i povratio. Ipak, presuda još uvek nije ispunjena kao u i slučaju nekoliko profesora.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Štrajk glađu - NEĆE MOĆI Profesore legitimisao komunalni policajac, šokiraćete se ko ih je PRIJAVIO (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Maj.2017

Štrajk glađu, čini se, mogao je da košta profesora iz Niša koji već nekoliko dana provodi u šatoru ispred zgrade Ministarstva prosvete, jer ga je juče posetio komunalni policajac...Kom. policija u akciji:Maltretiramo prof.istorije..Stavio je sator ispred zgrade ministarstva prosvete.Strajkujes...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.