Izvor: 021info.rs, 17.Jul.2020, 12:47

Tri saobraćajne nesreće u Novom Sadu i okolini

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče, u Novom Sadu i okolini, oboreni su pešak, biciklista i motociklista. Prva nesreća dogodio oko 11:45 časova, na uglu Vojvode Bojovića i Vuka Karadžića. U ovoj nezgodi povređena je mlađa žena koja je išla peške. Ona je, sa teškim povredama, prevezena u Urgentni centar KCV-a. Druga nezgoda dogodila se oko 18:45 časova u Sremskoj Kamenici, kod Trga kralja Petra I, kada je oboren biciklista star 57 godina. Ekipa Hitne pomoći ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezla u Urgentni centar. Treći sudar dogodio se u Kaću, na uglu ulica Vuka Karadžića i Vladimira Rolovića, oko 19:40 časova, kada je oboren motociklista star 45 godina. Ovog muškarca Hitna pomoć je, nakon zbrinjavanja, prevezla u Klinički centar Vojvodine.    

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

TEŽAK SUDAR KOD BANJALUKE Čovek bez svesti, na licu mesta dva vozila Hitne pomoći

Izvor: Blic, 17.Jul.2020

Na putu Banjaluka – Krupa na Vrbasu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarila dva automobila, a prema rečima očevidaca jedna osoba je povređena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.