Petković: Savet Evrope ne sme da nasedne na prevaru Kurtija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 15:26

Petković: Savet Evrope ne sme da nasedne na prevaru Kurtija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković da je u toku pokušaj velike prevare Aljbina Kurtija, uz podršku njegovih pojedinih mentora, koji su, da bi obmanuli Savet Evrope, u poslednji čas, pred početak sastanka Komiteta ministara SE, poslali pismo, u kome navode da će do kraja meseca navodno ispuniti svoju obavezu i poslati nacrt statuta ZSO tzv. Ustavnom sudu Kosova.
Petković je naglasio da Savet Evrope ne sme da nasedne na prevaru, jer sve što trenutno Kurti radi nema veze sa Dijalogom, već samo sa njegovim jednostranim i nasilnim potezima, uperenim protiv srpskog naroda na KiM.
U pismu se dodatno kaže kako taj statut sastavlja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETKOVIĆ UPOZORIO SAVET EVROPE: U toku je veliki pokušaj prevare Aljbina Kurtija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2024

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković da je u toku pokušaj velike prevare Aljbina Kurtija, uz podršku njegovih pojedinih mentora, koji su, da bi obmanuli Savet Evrope, u poslednji čas, pred početak sastanka Komiteta ministara SE, poslali pismo, u kome navode da će do kraja meseca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.