iPhone u Srbiji dostupan u slobodnoj prodaji

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone u Srbiji dostupan u slobodnoj prodaji

Početak prodaje iPhone telefona u slobodnoj prodaji u Srbiji pratiće i odgovarajuća podrška, kao i servis organizovan od strane Appla sa posebno obučenim i sertifikovanim serviserima.

Prodaja iPhone SIM Free telefona domaćim korisnicima startuje 03. 03. 2015 u iStyle i iLike Apple Premium Reseller prodavnicama, kao i kod odabranih Apple Authorised Reseller prodavaca. Zainteresovani kupci će na prodajnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mestima moći da isprobaju sve modele iPhone telefona, ali i da dobiju neophodne informacije o istim od strane obučenih prodavaca.

Početak prodaje iPhone telefona pratiće i odgovarajuća podrška, kao i servis organizovan od strane Apple-a sa posebno obučenim i certifikovanim serviserima.

U Srbiji dugogodišnji eksluzivni distributer za Apple Mac računare, iPad tablet računare, iPod plejere, kao i ostale povezane proizvode - Apcom, Powercom Imaging d.o.o - preuzima i distribuciju iPhone telefona. U ponudi će se naći iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefoni (SIM free), kao i svi aktuelni modeli iPhone telefona sa kompletnom pratećom opremom.

Očekuje se nesmetana i kontinuirana dostupnost svih aktuelnih modela iPhone telefona, kao i pratećih dodataka. Cene telefona nisu najavljenje. AppStore još uvek nije dostupan kod nas, pa pogledajte naše uputstvo kako da otvorite AppStore nalog za iPhone.

Pratite nas i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo su iPhone cene u slobodnoj prodaji kod nas

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015

Dolazak iPhone telefona u slobodnu prodaju u Srbiji pratiće i odgovarajuća podrška, kao i servis organizovan od strane Appla sa posebno obučenim i sertifikovanim serviserima...Prodaja iPhone SIM Free telefona domaćim korisnicima startuje 03. 03. 2015 u iStyle i iLike Apple Premium Reseller prodavnicama,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.