iPhone SE ima bolju prodaju od očekivane

Izvor: ItRešenja.com, 27.Jun.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPhone SE ima bolju prodaju od očekivane

Kako pišu pojedini USA mediji određeni modeli iPhone SE telefona trenutno nisu dostupni američkim kupcima. Ne, nije to nekakav namerni potez kompanije iz Kupertina već povećana potražnja za ovim sjajnim telefonom koji je baziran na kućištu modela iz 2013-te godine, ali sa hardverom iz tekuće, 2016-te godine.

Konkretnije, zainteresovani kupci u USA ne mogu pronaći određene boje i konfiguracije iPhone SE telefone. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Najveća potražnja, vlada za modelom SE telefona u Space Gray izvedbi sa 16 GB interne memorije, dok je u slučaju online narudžbe SE telefona potrebno pričekati oko dve nedelje kako bi se uređaj isporučio.

Izvor: iBerza

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.