VIDEO: Evo šta Ajfon 7 nije preživeo

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evo šta Ajfon 7 nije preživeo

Šta će se dogoditi sa Ajfonom 7 plus ako ga bacite sa najviše zgrade na svetu? Pogledajte test ukrajinskog vlogera.

Ukrajinski vloger pod "umetničkim" imenom Tek Raks (Tech Rax) došao je na zanimljivu ideju da proveri izdržljivost novog Ajfona.

Ali, ne na bilo kakvu ideju.

Naime, njemu je palo na pamet da novi Ajfon 7 Plus baci sa najviše zgrade na svetu - Burdž Kalife u Dubaiju (zgrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je visoka 829 metara).

"Popeću se na 148. sprat i testiraću otpornost Ajfona 7 Plus na udarce. Obezbeđenje ovde radi 24 sata na dan pa možda neću moći uspeti da dođem do tog sprata", kaže on na početku videa.

Ukrajinac nije rekao da li je proverio da li se neko nalazi pored ovog nebodera kada je bacio telefon, što su mu prebacili pojedini u komentarima.

"Mogao si da ubiješ nekoga", napisano je u komentaru ispod snimka.

U svakom slučaju, uspeo je da otvori prozor i baci telefon.

Nije uspeo da uđe u trag telefonu, ali je zaključio da je udarac bio toliko jak da je "potpuno uništen".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.