Opet rat: Tijana Ajfon oplela žestoko po Bulatu i njegovoj ženi!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet rat: Tijana Ajfon oplela žestoko po Bulatu i njegovoj ženi!

Starleta Tijana Ajfon nedavno je uklonila tetovažu koju je imala, a koja je bila posvećena pevaču Marku Bulatu.

Pošto su pojedini mediji pisali o pevačevoj supruzi Mariji koji, kako oni navode, nikako ne može da parira Ajfonki jer izgleda fantastično, bivša učesnica “Parova” odlučila je da stavi tačku na Bulata i tom prilikom otkrila šokantne detalje iz perioda kada se zabavljala sa pevačem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Ajfonka je objavila status na Fejsbuku u kom je “razotkrila” Bulatovu suprugu. Pogledajte šta je Tijana Ajfon napisala, pogođena svim ovim pričama:

“Biće i onih koji će reci da grešim, ali stvarno ne mogu da se zaustavim u ovom pisanju! I želim prvi put da kažem ovo o Marku Bulatu!

Jeste da sam mu dosta pomogla da se vrati u medije i ne žalim, valja činiti dobra dela onima kojima ni tolike molitve (valjda će mu neko poverovati) ne pomažu. Ali on je postao nezajažljiv! Osladilo mu se da se svako malo uz moju sliku pojavi negde u medijima, pa je sad rešio da “uvali” i svoju ženu.

 

Pokušavala je ona i ranije, ganjala i slikala se sa kojekakvim pevačima, muzičarima, ne znam kako se zove ta boljka jurnjave za poznatima, tek, srećnici je pošlo za rukom da se konacno udomi kod – pevača.

 

Sad sa ove distance, jasno je da niti je on pevač, ne može ćoravu notu da ubode, a tek ona nije srećnica jer je dobila trošak vise. I da ne bude da pljujem u tanjir iz kojeg sam jela, a može se reći, lepo smo se zabavljali, posebno u vreme posta, valjda tad nije greh imati seks, neću da dužim.

A mogu i imala bih još koješta da kažem.

 

Udarili mi u sujetu, mladost, lepotu. Isprovocirali dostavljajući fotošopirane fotografije portalima i poručil: ovo je suparnica Tijane Ajfon!

Dajte, molim vas. Može li ono meni da bude suparnica? Mislim stvarno… Novinari, znate da vas volim i postujem, ali nemojte preterivati.

Otkriću vam jednu malu tajnu: pre nego što sam usla u Parove, videla sam se sa Markom Bulatom. Brzo i ničim izazvan, pošto se saznalo da smo se viđali dve godine, naglo je zakazao svadbu. Nek je živ i srećan bio sto godina.

Ja sam neki dan rekla zbogom našim lepim trenucima, prepravila tetovažu – njegovo oko i pošla napred.

Želim im stvarno mnogo srece, pa, onomad, na splavu, kad mi je prišla njegova žena moleći da se slikamo zajedno, udovoljih joj. A onda ispadoh kriva sto je njegova žena dojavljivala novinarima svašta i slala fotke. Ispadoh kriva i što je samo jednom bio u Parovima, ja sam već bila izasla, a on pozivao televiziju i pitao: što niste objavili da sam gostovao?!

Pa ja ću ti reći:

Džaba tvoj unjkav glas, džaba tuzan pogled. Nisi zanimljiv. Džaba price o slikama, ikonama, molitvama. U javnosti se pojavljuješ samo uz moju sliku. I kad glumiš da me ne vidis u kafani gde pevaš, a onda krišom pratiš sa kim sam i kao slučajno sretneš na izlazu, moliš boga da je u blizini paparazzo.

A vidim, to se osladilo i tvojoj ženi.

Jedva je prošli put namolila novinarku da pusti priču o vama. Koliko se samo radovala, kažu delila tekst putem fejsa.

Poruka za kraj: uživajte u svojoj sreći, ali promenite malo. Ajd slikajte se uz Adila, Bakija, možete uz nekog košarkaša, rado će oni pristati da poziraju uz tvoju ženu. Nije prvi put”, napisala je Ajfonka.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.