Gastoz za Tijanu Ajfon: Nekad je zagrlim, poljubim, ošamarim i to je to!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz za Tijanu Ajfon: Nekad je zagrlim, poljubim, ošamarim i to je to!

Produkcija je rešila da pokaže Gastozu i Tijani Ajfon video snimak akcije koja se dešavala u bazenu luksuzne vile "Parova".

Nakon odgledanog snimka Gastoz rekao da ništa ne oseća prema njoj.

- Ma dajte, pustite me tih priča. Treba bre da mi sija pola godine, da čim se probudim pomislim na nju i poželim da je vidim i dodirnem. A ne ovo... Mislim, draga je ona meni. Zagrlim je nekad, poljubim, ošamarim. To je to - rekao je Gastoz.

Tijana je pokušala da sakrije koliko joj je neprijatno.

- Navikla sam ja već na njegove ispade. Ne mogu to više da komentarišem. Ne znam šta da kažem, stvarno - rekla je Tijana.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

GASTOZ PONIZIO TIJANU, ONA POLUDELA OD BLAMA: Zagrlim je nekad, poljubim i ošamarim!

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015

Navikla sam ja već na njegove ispade. Ne mogu to više da komentarišem. Ne znam šta da kažem, stvarno, rekla je Tijana posramljeno..Gastoz i Tijana Ajfon poriču da su imali seksualne odnose u vili Parova i to u bazenu, međutim, produkcija je rešila da im stane na put i svima pokaže o čemu se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.