Bacio je iPhone 7 Plus sa najviše zgrade na svetu, pogledajte šta se dogodilo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio je iPhone 7 Plus sa najviše zgrade na svetu, pogledajte šta se dogodilo! VIDEO

Tek Reks, jedan je od najpoznatijih ukrajinskih vlogera, te je odlučio da na najneverovatniji način tesktira izdržljivost, najnovijeg modela iPhone-a.

Naime, Tek je rešio da iPhone 7 Plus baci sa najviše zgrade na svetu u Dubaiju i testira njegovu izdržljivost, kao i da li je otporan na udarce: "Popeću se na 148. sprat i testiraću otpornost iPhonea 7 Plus na udarce. Obezbeđenje ovde radi 24 sata na dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pa možda neću moći uspeti da dođem do tog sprata", rekao je u videu, a zatim otvorio prozor i bacio telefon kroz njega.

Ipak, iako važi za jedan od najboljih modela telefona trenutno, ovaj pad iPhone nije uspeo da preživi,te je najpopularniji vloger, samo mogao da zaključi da je njegov mobilni, potpuno uništen.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.