Zvezde Granda: Marko Paunović pevao u alkoholisanom stanju?

Izvor: Svet, 26.Jan.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Marko Paunović pevao u alkoholisanom stanju?

U poslednjoj emisiji Zvezde Granda jedan od učesnika je nastupao u alkoholisanom stanju.
Gledaoci pored malih ekrana to nisu mogli da primete, ali oni koji su se naši iza scene itekako su to uočili.
Reč je o Marku Paunoviću koji je tokom snimanja bio mrtav pijan, a Saša Popović nije reagovao na to.
Naprotiv, Marko je prošao u treći krug. Iza scene je Marko takođe pravio probleme, čak se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << posvađao sa devojkama koje su vodile tok takmičenja, odnosno pravile raspored kada ulaze članovi porodice i kada izlaze takmičari na scenu.
U baražu Marko se nije mogao smiriti, igrao je, plesao, odlazio do publike, a kada je došao red da on nastupi, stao je pred žiri i pevao pred njima. Kada je Popović proglašavao ko ide dalje, nalazio se pored Marka i mogao je osetiti da je ovaj pijan, ali on ni tada nije reagovao.

Izvor: Senzacija.ba
Foto:printscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pijan nastupio u Zvezdama Granda i prošao dalje!

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2015, 09:38

Pijan u Zvezdama Granda! U poslednjoj emisiji Zvezde Granda Marko Paunović nastupio je u vidno alkoholisanom stanju, ali to nije uticalo na njegov plasman u dalje takmičenje, budući da je prošao dalje. Iza scene je Marko takođe pravio probleme, čak se posvađao sa devojkama koje su vodile tok...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.