Zvezde Granda: Jovan Kitić podelio žiri na samom početku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Jovan Kitić podelio žiri na samom početku! VIDEO

Jovan Kitić otvorio je večerašnju emisiju Zvezde Granda i već na samom startu osvojio simpatije pet članova žirija, ali ne i Jelene Karleuše.

Iako mu je u prvoj pesmi dala prolaz, u drugoj pesmi je Jelena Karleuša promenila mišljenje, dok se ostatak članova žirija Zvezde Granda nije složio sa njom. "Ja imam teoriju da kako pevaš, tako vodiš ljubav. Znači, tvoja žena spava prijatelju", rekla je Karleuša, dok je Marija rekla da dečko peva savršeno, iako je delovao pomalo uspavano.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Uroš Živković oduševio Šabana - pevaš maestralno! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, Uroš Živković uspeo je da oduševi šestočlani žiri i obezbedi prolaz u narednu fazu takmičenja, dok je publika ovacijama ispratila nastup ovog šesnaestogodišnjeg momka...Prošlogodišnji učesnik Zvezda Granda, uspeo je da svojim fenomenalnim vokalom raspameti...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.