Zvezde Granda: Aca Lukas ponovo pao sa stolice, a onda dobio i batine! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jan.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Aca Lukas ponovo pao sa stolice, a onda dobio i batine! VIDEO

Nova emisija Zvezde Granda, muzičkog takmičenja za pevačke talente, ponovo obećava mnogo smeha, a za to će, čini se, najzaslužniji biti Aca Lukas.

U subotu nas očekuje još jedna emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a i ona će biti baš onakva kako smo navikli - smeh, svađe, rasprave i poneki pad i batine. Čini se da će glavnu ulogu u ovoj emisiji imati Aca Lukas, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se ponovo "bockati" sa Jelenom Karleušom, davati svoje komentare i, na njegovu žalost, ponovo pasti sa stolice! A da mu celokupna situacija bude još gora, to će mu učiniti njegova koleginica Jelena Karleuša.

Nema sumnje da ćemo 21. januara od 21 sat na Prvoj TV uživati u dobrim pesmama, odličnim kandidatima, a ponajviše u žiriju. Pogledajte najavu:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.