Zoran je Jeleni na VASKRS i tacno mesec dana od svirepog ubistva ZVEZDE GRANDA poslao poruku koju NIKO NIJE OCEKIVAO (FOTO)

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran je Jeleni na VASKRS i tacno mesec dana od svirepog ubistva ZVEZDE GRANDA poslao poruku koju NIKO NIJE OCEKIVAO (FOTO)

- Kada me pita gde je mama, ja ćutim... Jana ne spava noćima, tužna je i Vaskrs nam je bio težak jer nam Jeca nedostaje. Jana je pre sa Jecom farbala jaja, u kući je bilo puno života, a sada... - kaže Zoran Marjanović
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ZORAN OBELEŽIO mesec dana od Jelenine smrti

Izvor: Press, 03.Maj.2016

Ubijena pevačica Jelena Marjanović nikada nije objavljivala fotografije sa suprugom. . Foto:kurir.rs. Fotografija koju je postavio Zoran Marjanović prva je njihova zajednička fotografija koja se pojavila u javnosti, jer...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.