ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 kandidata je prošlo u naredni krug takmičenja! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 kandidata je prošlo u naredni krug takmičenja! (FOTO)

Još jedna epizoda muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" donela je interesantne momente publike i žirija, ali i talentovane takmičare, koji su se plasirali u drugi krug.

Tajni član žirija bila je Maja Odžaklijevska, koja je ocenjivala takimičare u ulozi Dalmatinke, zajedno sa već uigranom ekipom žirija: Jelenom Karleušom, Draganom Stojkovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bosancem, Marijom Šerifović, Viki Miljković, Anom Bekutom i Acom Lukasom.

Foto: Promo/Zvezde Granda

Kandidati koji su prošli dalje, izabrani među njih ukupno trinaest, jesu: Marina Radosavljević, Nikola Petračković, Mirza Šečić, Dženi Okelo, Armin Jusufović, Benjamin Redžić i Marko Milojković.

Gledaoce je kroz program vodio prepoznatljivi duo, u sastavu Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.

Foto: Promo/Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.