Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE GRANDA Ovi takmičari su prošli dalje

Šestoro najboljih takmičara obezbedili su svoje mesto u sledećem krugu popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

I ove subote, takmičari i žiri su se potrudili da gledaocima priušte sjajnu zabavu, a ni tajanstveni član žirija nije mogao da odoli a da ne pecne najpre Viki Miljković, a potom i Dragana Stojkovića Bosanca.

I dok su se redovni članovi žirija sukobljavali sa gostujućim, dotle su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se talentovani takmičari borili za plasman u naredni nivo.

Nakon baraža, dalje su prošli: Marijana Čobanov, Nebojša Plavšić, Riste Risteski, Jovana Vasić, Damir Džakić i Nikola Grujić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Ovi takmičari su prošli u drugi krug! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016

Za nama je još jedna emisija pete sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na TV Prva, u kojoj su članovi stručnog žirija imali težak zadatak pred sobom...Kao i obično, o sudbini takmičara odlučivali su: Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.