ZVEZDA GRANDA PROZVALA PRIJOVICEVU OTKRILA ZASTO ONA NIJE ZVEZDA

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA GRANDA PROZVALA PRIJOVICEVU OTKRILA ZASTO ONA NIJE ZVEZDA

Ovo je bio nizak udarac.

Ovogodišnja finalistkinja "Zvezda Granda" u poslednjem intervjuu je prozvala Aleksandru Prijović i način na koji je došla do statusa velike zvezde.

Naime, na pitanje da li je imala protekcije u ovom takmičenju zato što je ćerka folk pevača Nina Rešića, ona je za "Telegraf.rs" odgovorila:

- Ja sam njegova ćerka punih 30 godina, a u "Zvezdama Granda" se takmičim četiri godine. Četiri godine se zna da sam ja Ninova >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ćerka. Da sam imala bilo kakvu protekciju ja bih sad bila Prijović ili Lepa Brena, Ceca, Seka - rekla je ona, napravivši pauzu nakon spominjanja imena Aleksandre Prijović, verovatno shvativši da je blisku vezu svoje koleginice sa porodicom Živojinović navela kao uzrok njene popularnosti.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.