Skandal u “Zvezdama Granda”: Takmičar slao poruke Mariji i tražio da mu sredi prolaz!

Izvor: Svet, 14.Feb.2016, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u “Zvezdama Granda”: Takmičar slao poruke Mariji i tražio da mu sredi prolaz!

Tokom pevačkog takmičaenje Zvezde Granda desilo se nešto neočekivano u režiji mladog momka po imenu Vlastimir Janković.
On je u tajnosti poslao poruku Mariji Šerifović gde je moli da ga ostavi u takmičenju, što inače nije dozvoljeno.
Naime, žiri ovog takmičenja ne zna kandidate, njihova imena i prezimena kako bi glasanje bilo regularno.

Kada je Vlastimir otpevao pesme, Marija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pročitala poruku koja je iznenadila ceo žiri.
“Vidim pisao si mi na Fejsu:”Marija sutra nastupam pevam pesmu “Otac” od Bekija i “Nismo više tako mladi”. Budi na mojoj strani koliko je moguće, biće načina da se odužim, pročitala je Marija poruku koju joj je poslao Vlastimir. Takmičar se branio time kako mora da se bori kako bi opstao u takmičenju.
“Kako bi mi se odužio?”, pitala ga je pevačica, a Viki je dodala da ceni snalažljivost kod njega. Žiri je dodao da mu ne zameraju što je to uradio ali da to kod njih ne može da prođe.
Takođe su naveli kako pevanje nije bilo savršeno, i da je prvu pesmu otpevao mnogo bolje nego drugu

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Skandal u “Zvezdama Granda”: Takmičar slao poruke Mariji i tražio da mu sredi prolaz!

Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2016

On je u tajnosti poslao poruku Mariji Šerifović gde je moli da ga ostavi u takmičenju, što inače nije dozvoljeno...Naime, žiri ovog takmičenja ne zna kandidate, njihova imena i prezimena kako bi glasanje bilo regularno...Kada je Vlastimir otpevao pesme, Marija je pročitala poruku koja je iznenadila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.