Saša Popović o Milici Pavlović: Nije najbolja pevačica, ali…

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović o Milici Pavlović: Nije najbolja pevačica, ali…

Najpopularnija Zvezda Granda Milica Pavlović neumorno radi – svake večeri je u drugom klubu i ne zna za odmor. Ovo je potvrdio i direktor Granda, Saša Popović, koji je u emisiji Narod pita otkrio šta zapravo misli o svojoj pulenki. “Milica nije najbolja pevačica, ali stalno radi! Velika je zvezda i nema nijedan slobodan dan. Ona mene moli – direktore, dajte mi bar jedan dan slobodno, ne mogu više. Nije isto biti zvezda i znati pevati,” rekao je Saša.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Saša Popović: Milica Pavlović nije najbolja neka pevačica, ali radi!

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 01:03

Milica Pavlović poznata je kao jedna od članova “Zvezda Granda” koja vredno radi i gotovo da nema odmora. Nakon što je izdala album “Govor tela” broj njenih nastupa se udvostručio.. U emisiji “Narod pita” započeta je tema da li je Milica Pavlović pevačica ili samo zna da vrcka, a na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.