Sanja Kužet: Udaću se jednog dana ponovo!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Kužet: Udaću se jednog dana ponovo!

Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja Zvezde Granda, trenutno je na odsustvu, jer je u drugom stanju i kroz nekoliko meseci, njen izabranik Nemanja i ona će dobiti sina, čemu se jako raduje Sanjin sin iz prvog braka. Kada je drugi brak u pitanju, Sanja ne žuri da se potpiše na papir.

Sanja Kužet jedna je od najvoljenijih voditeljki na malim ekranima, a vest da se povlači iz emisije "Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Granda" razočarala je mnoge. Ipak, svi su obradovali tome što će lepa voditeljka uskoro ponovo postati mama, a kako to biva, svi se pitaju da li će njen izabranik Nemanja i ona stati na ludi kamen:"Nemam ništa protiv braka, ali smatram da je poenta suštinski odnos dvoje ljudi, a ne u formi. Svakako da Nemanja i ja želimo i planiramo da jednog dana obavimo tu lepu stvar, kada osetimo da je trenutak za to, i da sa porodicom i prijateljima tim povodom napravimo jednu dobru zabavu. Tako da je moj odgovor DA, udaću se po drugi put" izjavila je Sanja za magazin "Hello".

Ona je dodala da joj je trudnoća slična prethodnoj kada je prvo tromesečje u pitanju, a kako je sada ušla u peti mesec, čini joj se da je trudna više nego što jeste. Ono što joj je najvažnije jeste da se njen izabranik, koji je izgradio odličan odnos sa njenim sinom iz prvog braka, i ona raduju potomstvu jer se desilo onda kad su to najviše želeli.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.