Otvoreno: Stanija otkrila gde joj je bilo najlepše da vodi ljubav!

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno: Stanija otkrila gde joj je bilo najlepše da vodi ljubav!

Atraktivna starleta Stanija Dobrojević, gostovala je u emisiji Zvezde Granda specijal i mamila uzdahe muškaraca. Osim toga Stanija je, kada su se kamere ugasile, otkrila i da njen momak pod nadimkom Zverka nije javna ličnost. Prema njenim rečima, privatno je sasvim drugačija od one ličnosti koju kreira za javnost.
“Opuštena sam devojka kojoj su važne mnoge druge stvari nego onih pet minuta koje ja iskoristim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za fotografisanje selfija, kojeg potom zakačim na društvenim mrežama. Od toga se odmah napravi pompa. Ali uopšte ne treba da pokažem ljudima ko sam ja privatno. To treba da znaju ljudi koje ja volim najviše, a to su porodica, moji prijatelji i dečko”, kaže Stanija. Ona dodaje da je privatno još skandaloznija.
“Kada biste vi znali šta se meni izdešava u jednom danu u ljubavi, svađi, tu bude mnogo bure, svega. To bi punilo novine svakog dana”, ističe ona.
“Razgovor i eksponiranje ljubavi u javnosti mi nije donelo ništa dobro, tako da sam naučila lekciju i sada čuvam svoje emocije i emotivni život samo za sebe. A inače moram nešto da kažem, ja vodim ljubav sa nekim zato što mi se vodi ljubav za džabe, ali zna se dobro da Stanija nema cenu!
A na pitanje koje je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, Stanija je uz osmeh otkrila: “Aerodrom “Nikola Tesla” sam “overila” i uvek se sećam toga kada putujem.”
A da joj ponude stan, kamilu ili avion imala je spreman odgovor: “Stan imam, šta bih radila sa kamilom? A avion bih prihvatila.”
Na pitanje da li je njena guza prava, te da li bi je zaštitila poput Dženifer Lopez, Stanija kroz smeh odgovara:
“Moja guza je prava. Da je zaštitim, pa ne znam. Je li to neko radio u Srbiji? Ali, super na predlogu, razmisliću o tome!”
Ova prsata dama kaže da nema konkurenciju kada su starlete u pitanju: “Jedna je Stanija Dorbojević. Ne gledam rijalitije, ali vidim da lepe mlade devojke krase naslovne strane i ja to podržavam.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Otvoreno: Stanija otkrila gde joj je bilo najlepše da vodi ljubav!

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

Atraktivna starleta Stanija Dobrojević, gostovala je u emisiji Zvezde Granda specijal i mamila uzdahe muškaraca. Osim toga Stanija je, kada su se kamere ugasile, otkrila i da njen momak pod nadimkom Zverka nije javna ličnost. Prema njenim rečima, privatno je sasvim drugačija od one ličnosti koju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.