Izvor: Story, 22.Sep.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona najvećeg muzičkog takmičenja – Zvezde Granda

Počinje najveće muzičko takmičenje u regionu, subotom od 21 čas na Prvoj.

Na velelepnu scenu Granda stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda. Pevači iz svih krajeva Srbije predstaviće se pesmom dobro poznatom žiriju, Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti. Ova šestorka će u novoj sezoni ocenjivati i komentarisati svakog kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << posebno.

Pravila su slična kao u prethodnoj sezoni. Kandidat direktno prolazi u naredni krug takmičenja ako svih šest članova žirija glasaju za njega pritiskom na taster. Tada se podiže video ekran, na kome žiri može da vidi kandidata. Do tog trenutka žiri ne vidi kandidate, već isključivo donosi svoj sud na osnovu njihovih vokalnih sposobnosti. U slučaju da takmičar ne dobije svih šest tastera za njegovu sudbinu zaduženi su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Pored potpuno nove impozantne scenografije urađene po najvišim svetskim standardima, ovu sezonu Zvezda Granda čine i druga pojačanja poput reditelja Predraga Peđe Markovića koji je režirao takođe popularno muzičko takmičenje Prvi Glas Srbije.

I pored sve te tehnologije, kreativna ideja je bila da napravimo moderan studio sa dušom – drugim rečima, da iskoristimo sve prednosti koje tehnologija pruža ali da gledalac oseti toplu, iskrenu emociju takmičenja koje traje već devet sezona. Simbioza scenografije koja je spoj modernih svetskih formata i italijanskog glamura sa najmodernijom rasvetom i ekranima daće gledaocima jedinstven i neponovljiv doživljaj - rekao je reditelj Marković.

I ovu sezonu Zvezda Granda vodiće provereni, šarmantni voditeljski par, Voja Nedeljković i Sanja Kužet.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.