Nova ljubav u Zvezdama Granda: Marko Gačić smuvao koleginicu?!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ljubav u Zvezdama Granda: Marko Gačić smuvao koleginicu?!

Nedavno je Saša Popović u emisiji "Narod pita" primetio da njegov gost i mladi pevač Marko Gačić merka mlađu koleginicu i učesnicu u aktuelnoj sezoni takmičenja Zvezde Granda Marijanu Katić.

"Marko gleda sve vreme Marijanu. Tako je slatko gleda", primetio je tada Saša Popović, a Marko je bez problema priznao da mu se sviđa kako izgleda mlada pevačica.

Izgleda da Gačić nije gubio vreme, jer je juče na svom Fejsbuk profilu podelio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na kojoj vidimo kako Marijana i on uživaju u provodu u jednoj kafani, a danas je ona stavila tzv. srce uz njihovu zajedničku fotografiju. Izgleda da se desila nova ljubav između zvezda „Granda“, a Saša Popović se ovog puta pokazao i kao odličan provodadžija.

(Puls)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova ljubav u Zvezdama Granda

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2015

Saša Popović ih spojio?..Nedavno je Saša Popović u emisiji „Narod pita“ primetio da njegov gost i mladi pevač Marko Gačić merka mlađu koleginicu i učesnicu u aktuelnoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ Marijanu Katić...–Marko gleda sve vreme Marijanu. Tako je slatko gleda, primetio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.