NE GURA JE TATA Popovic otkrio zasto njegova cerka nije pevacica

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GURA JE TATA Popovic otkrio zasto njegova cerka nije pevacica

Svi se pitaju zašto se ćerka Saše Popovića ne bavi pevanjem, a on je najzad otkrio.

Direktor “Grand produkcije” je konačno je rešio tu dilemu.

- Moja ćerka je povukla na mene, nije na majku. Da je povukla na majku, bila bi pevačica, ali pošto nije, mislim da će ona da viče ono “ide dalje, ide dalje”! (smeh) - rekao je Popović u intervjuu za “Skandal” i otkrio da zvezde “Granda” sada imaju znatno povoljnije ugovore nego prethodnih godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
- Ugovori se i dalje potpisuju na devet godina, samo je razlika u tome što se sada samo u prvoj godini imamo onaj odnos 50:50, a već naredne je 70 odsto u korist pevača - rekao je on.

Popović je takođe rekao da nije ljut ni na jednog pevača koji je otišao iz “Granda”, uključujući i Milana Stankovića, kao i Daru Bubamaru, Tanju Savić i Jadranku Barjaktarović, i da su vrata svima otvorena.

On je otkrio i da su najtraženije „Zvezde Granda“ Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, a posebno je pohvalio Miličino ulaganje u karijeru:

- Bila je pretposlednja u takmičenju, ali se mnogo žrtvovala! Dosta je ulagala u sebe, u pesme, u spotove… Dok su drugi kupovali stanove i automobile, ona je trošila na pesme i to se isplatilo!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.