Miloš Vujanović: Probudio sam se na plaži!

Izvor: Prva.rs, 20.Avg.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vujanović: Probudio sam se na plaži!

Dvadesetdvogodišnji pevač među devojkama poznat i kao "najlepši dečko na svetu", prošle godine je osvoji drugo mesto na tamičenju "Zvezde granda". On nastavlja punom parom, a publiku osvaja novim hitom "Apsolutna nula":

Njega i ostale mlade "Zvezde Granda" uskoro ćete gledati na televiziji Prva, a on nam se požalio da za njega ni ove godine nije bilo odmora:
"Utisaka sa ovogodisnjeg letovanja nema, jer nisam ni bio na moru poslednjih 5 godina, ali dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nadam se da ću negde u septembru otići u Kušadasi, pa cu vam tada ispričati utiske."
Ipak nismo mogli da verujemo da nije barem skoknuo negde na vikend, a onda se Miloš prisetio:
"Slagao sam, bio sam pre 3 ili 4 godine, kad se drugaru porodila tadašnja devojka na moru. Dogovorili smo se da ga iznenadim, i zapucali smo istu noć u Budvu i onda do jutra! Znate kako to ide, bio sam tamo dva dana i probudio sam se na plazi", priznao je Miloš.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.